Steve Keene


Over 36,000 Sold (1998) from Brett Vapnek on Vimeo.

“Steve paints in multiples, producing walls full of work every day. For him, every painting is part of a single on-going work of art that is now many miles long. Each individual painting is a souvenir of this enormous work – the event of SK Art. Your purchase will be selected at random from whatever Steve is working on today.”

Veel is goed en meer is beter. In 15 jaar 200.000 schilderijen maken en verkopen. Online koopt u ze in de prijsklassen $ 10 en
$ 14, in de echte wereld al vanaf het sympathieke $1.

SteveKeene.com

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*