About [Redactie] 9054 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

8 Comments

  1. En dan zijn we een maand verder en dan lezen we in het papieren NRC:

    “Het OM gaat in cassatie bij de Hoge Raad tegen de vrijspraak van de kunstenaar Jonas Staal. Dat heeft het OM aan Staal’s advocaat P.Plasman laten weten.”

  2. Goh
    datzelfde OM dat zo weinig ziet in de vervolging van Geert Wilders maakt zich wel erg druk om artistieke monumentjes? je zou bijna gaan denken dat er een politieke boodschap mee wordt uitgezonden. bijna dan, he.

  3. Je zou Staal toch het voordeel van de twijfel moeten geven als OM. Het blijft een dubieus werk maar Staal heeft er alles aan gedaan om de boel te redderen. Geef maar een plaatsje in de vrijdenkersruimte naast Van Gogh zou ik zeggen. (niet dat het zo vrij gedacht is die grafmonumentjes maar goed)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*