About Niels Post 3649 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

  1. Het is Grunn’n Rocks; en die Eintovuhse dronken vetlap die ze als Nine Inch Nails aankondigt verklaart al waarom Effenaar nooit de beste club van Nederland zal worden.

  2. Goh. Een enerzijds treffende (persoonlijk mee eens) maar anderzijds niet geheel onderbouwde reactie van de heer van Roosmalen, dat maak je niet vaak mee op TB!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*