LANDREFORM – Harry Sachs

Performance met 8 BMW’s in een carrousel. Begeleid door muziek van Woody Guthrie, This Land is Your Land…… This land was made for you and me. Van 20:00 tot 23:00 uur, ongeveer 10 km p/u, rondjes rijden rond het kampvuur.

Dionisis Kavallieratos chauffeur

Dionisis Kavallieratos ontsteekt het vuur, Harry Sachs.

Enzo Bijl alias Batman met zelfgemaakte vleermuisoortjes.

About Jeroen Bosch 4713 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

11 Comments

 1. currently I have been approached about my American(ism), reflected in my work.- http://abnerpreis.com (ha ha ha) Something I never though about before I got here- well, before I move to the Netherlands. Its a sick disease(ive been told)- this american(ism) and the raping of many cultures in the name of democracy (which by the way is an American Invention), and the bad which comes with America—

  Well, the point has been taken directly and quiet honestly- waking up to my inherited evil- I realize-Im tired of others taking what they want from it- and making their own interpretations out of OUR songs- OUR CULTURE,
  so, on that note- either use a God Damn Ford, Chevy or Pontiac- or find some other German bullshit song which you can drive your jew burner around a circle with.

  but the graffiti on the second to last picture is cool.

  does any one know if the artist is an American? – ha ha ha

 2. Well BMW are the main sponsors – amongst others – of this Berlin Bienale Rev. So don’t be surprised to see German cars making a round.

 3. Jammer dat IG Farben niet sponsort..misschien iets voor volgend jaar? Met verfrissende begeleidende klanken van Haus Arafna, iedereen blij. Would zhat be Zgerman enuff?

 4. als nou de auspuff direkt met het interieur van de achtergelegen bmw verbonden was, en alle ramen dicht en vegrendeld, dan werd het mischien nog wat.

  freier Treibstoff für alle!!

 5. Een ander project van “der President van Prenzlauerberg” alias Harrie…: Hij en n stel anderen reden in wat auto’s waarvan de uitlaat inderdaad aangesloten was op kledij die ze droegen. Een of ander inginieus pak costructie. totdat de chaufeurs compleet ‘vastgereden’ zaten in t steeds verder opgeblazende pak.
  1 chauffeur werd helemaal t raampje uitgewrongen.
  Ik was er niet bij maar t moet hilarisch geweest zijn.
  Deze jongeman werk nur mit auto’s.
  Ik weet niet waarom.
  1 keer had hij zn auto omgebouwd tot aquarium en reed erin met duikersuitrusting.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*