Genomineerden The Vincent Award 2008

Curator Leontine Coelewij in gesprek met de genomineerden:

“[Liam Gillick] denkt nu na over wat hij wil presenteren. […] Het kan zijn dat [Friedl] een bestaand werk hier verder laat groeien. Dat zou interessant zijn. […] Een ontmoeting met Francis Alÿs zat er even niet in, hij reist veel rond […] [Narkevicius] zou graag een nieuwe film opnemen in Litouwen, op een beladen plek. […] Tijdens de Vincent Award laat [Rebecca Warren] voor de eerste keer haar werk in Nederland zien”

thevincentaward.eu

Ha een relletje. Zulks kan de prijs goed gebruiken:

“On the verge of the opening of “The Vincent Award,” the Stedelijk Museum in Amsterdam has announced that artist Peter Friedl will not take part in the contest.”

Nog immer niet op bovenstaande site* maar wel op http://artforum.com/news/#news20610

(* Noot: nu wel)

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*