About Niels Post 3616 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. idd, Batman Begins was ook gewoon een fijne verrassing. DK, goede film maar niet 9,5-waardig: door de geweldige acteerprestaties van Heath? komen de andere acteurs in het geding. Ik miste de hoofdrol van Batman. Batman was ook te onwaarschijnlijk arrogant…en dan ook nog die belachelijke stem. Ik was ook niet blij met de ontwikkelingen van Harvey Dent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*