Atty Bax

‘Bij vrouwen is het andersom…’

Atty Bax, projectleider kunst in de openbare ruimte Tilburg, spreekt onder andere over de weinige vrouwen in de top van culturele instellingen.

Sluit aan op de door Anne Wenzel gestarte discussie over de ondervertegenwoordiging van vrouwen in museumpresentaties.

Niels Post
About Niels Post 3415 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*