Jonas Vorwerks Lightbox Sequencer 2.0

Jonas Vorwerks Lightbox Sequencer 2.0

Zelf beeld en geluid genereren met de Lightbox Sequencer 2.0 van Jonas Vorwerk. Afgelopen zaterdag in premiere bij de ConClub in Worm, binnenkort te zien en te horen in de rest van binnen- en buitenland.

(foto’s Aad Hoogendoorn)

Jonas Vorwerks Lightbox Sequencer 2.0

Jonas Vorwerks Lightbox Sequencer 2.0

Jonas Vorwerks Lightbox Sequencer 2.0

Jonas Vorwerks Lightbox Sequencer 2.0

Jonas Vorwerks Lightbox Sequencer 2.0

Jonas Vorwerks Lightbox Sequencer 2.0

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*