About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. Ik dacht… dit is kunst. Blijkt het comedy te zijn… Cabaret in de kolommen van trendbeheer?! Das ook wat, als kunst en comedy/cabaret niet eens meer van elkaar te onderscheiden zijn!

    Mooi filmpje overigens.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*