De wereld van Witte de With II

Baschz denkt manana

festivalwww.nl

Update 13:28 foto’s Marcha van den Hurk ingevoegd:

Update 15-9 7:45 foto’s aankoop Anouk Griffioen ingevoegd:

Geen idee @ MK Galerie

Trommelen dat het een aard heeft ter promotie van UpperWareHouse @ Arminius.

Niels Smits van Burgst @ Showroom Mama

Update 13:28 foto’s Marcha van den Hurk:

Update 7:45 foto’s aankoop Anouk Griffioen:

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. Update 13:28 foto’s Marcha van den Hurk ingevoegd, met als prachtige uitsmijter kids aan de klei in Witte de With: proactief omgaan met kunstzinnige waar reeds op jonge leeftijd. Geen wonder dat de dienstdoende suppoosten daar geen schik in hadden. Het is het werk van William Hunt of van Sung Hwan Kim dat aan een update wordt onderworpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*