About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Best een vet bord hoor, met die verloopjes erin…zo ver komt men vaak in Nederland niet eens..je zou je als volgevreten Amerikaan ook om andere dingen druk kunnen maken

    ach ja

    -nostalgie is so passé-

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*