Ohio, In stock @ Noorderlicht

In het kader van Noorderlicht 2008 presenteert het Duitse duo Ohio (Uschi Huber en Jörg Paul Janka) een soort van random image generator maar dan met foto’s van Friese interieurs.

T/m 26 oktober a.s. te zien in Leeuwarden in de vitrines aan de Tuinen naast Tattooshop Richard. (Zie ook VHDG)

OhioMagazine.de

(Foto’s Gerard Groenwoud)

About Niels Post 3548 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*