James Kalm @ Robert Indiana

‘And I would bet that this piece is titled Eat.’

James Kalm bouwt gestaag verder met een bezoek aan Hard Edge, de solo-tentoonstelling van Robert Indiana bij Paul Kasmin Gallery in New York. (nog t/m 1 november a.s.)

paulkasmingallery.com/exhibitions/2008-09-18_robert-indiana

youtube.com/watch?v=nQ_L0fh6uW8

advertentie(s)
Niels Post
About Niels Post 3503 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*