Ton Schuttelaar @ Preview Berlin

Daarom zocht ik naar beeld van of berichten over de Preview Berlin: Het is al opzienbarend genoeg dat Stroom Den Haag een stand huurde op een internationale kunstbeurs, dat Ton Schuttelaar op die plek een solo neer mocht zetten maakte alleen maar nieuwsgieriger.

Foto’s Ton Schuttelaar, die meldt:

“in januari begint de supermedium dependance in Berlijn. Ik heb alles kunnen zien en de lokatie is perfect, naast een kunsthut, met al heel veel aanloop. en op kruipafstand een lidl! God bestaat.”

almost
(zand, melk, coca-colablik)

the posting
(a4 rood en groen)

advertentie(s)
About Jeroen Bosch 4713 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

  1. Im beschaenkung zeigt sich den schuttelaer.

    Wie maakt de mat schoon als de enthousiast drinkende massa verdwenen is ?
    Die dame met het blauwe lint om de nek ?

  2. Stroom’s onbetaalbare Mevrouw met het Blauwe Lint heeft ‘zand, melk, coca-colablik’ even later inderdaad in het prullebakje gemikt; dat scheelt een hoop transportkosten. De installatie stak er prettig onverkoopbaar uit op een middelmatige en conservatieve beurs waar bitter weinig ’emerging’ aan was, en daar was (in de korte tijd dat ik er was) behoorlijk wat waardering voor. Goeie zet van Stroom, Haagsche waar te promoten in het buitenland. Overigens ook hulde voor de presentatie van West, die hetzelfde doen, maar dan weer met geld van Stroom, wat natuurlijk grappig is: ze zullen toch wel met hetzelfde busje zijn gegaan?

    Maarre, wat nou Supermedium dependance in Berlijn?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*