Ilsa, She Wolf of the SS

Heil Hitler!

Exploitation pareltje uit 1975, soort van Emanuelle meets Jiskefet. Schitterend geacteerd en van begin tot eind gesproken in oneliners. De castratiescene haalde de top tien castratiescenes aller tijden. Het steriliseren mag er ook zijn en Amerikaanse dekhengst redt de dag. Gelukkig maar! Een echte aanrader voor onder de kerstboom.

en.wikipedia.org/wiki/Ilsa,_She_Wolf_of_the_SS

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

8 Comments

  1. Van de teleurstellende opkomst bij Worm bleef ook nog eens alleen de Trendbeheer redactie tot het einde.
    Het acteren in Ilsa deed mij erg aan de cinema van George Kuchar (Thundercrack) denken en daar wordt ik altijd heel erg blij van. Nu maar hopen dat de documentaire snel uitkomt http://www.kucharfilm.com/ Het zou de ideale openingsfilm van het komende IFFR zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*