Double D’s @ Singer Sweatshop

Bij de übersympathieke Singer Sweatshop zijn Gino Hoiting en Daniel Jacobus Roozendaal druk bezig met de laatste hand aan Double D’s. Een duo-tentoonstelling over duo’s.

Doe de duo test want mooie prijzen. Uw Trendbeheer verslaggever scoorde slechts een 2 dus dat schiet niet op.

Alleen morgen (21 november, 17:00- 24:00) dus komen of missen.

SingerSweatshop.nl/site/?p=507#more-507

About Niels Post 3616 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. SingerSweatShop met dri3 grote S-en dan heh ;) we zitten dan in een pand dat er indirect door toedoen van onze Oosterburen neergezet is, we houden de naam wat dat betreft veilig, en mooier! thanxxx en dan zie ik iedereen vañavond wel weer fnie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*