Der Wexel

Der Wexel, Schier, 2005.

“Is a sound sculpture from 2005. It was specifically built for a field trip to the Dutch island of Schiermonnikoog. The wind plays this object like an instrument. The 15 meter long wires that are pulled towards a spot on the beach pass on the winds’ vibration to a resonator. The resonator with a diameter of 70 centimeters amplifies the singing sound of the wires.”

Wexel.nl

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*