Damien Hirst is sueing a 16 year-old graffiti artist, Cartrain, who featured images of Hirst’s For The Love of God in his collages.

Metafilter: Damien Hirst is sueing a 16 year-old graffiti artist, Cartrain, who featured images of Hirst’s For The Love of God in his collages.

Avatar
About [Redactie] 8431 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

6 Comments

  1. Wat een flauwe gast is dat eigenlijk dan uiteindelijk, die Damian. Gisteren zag ik Il Postino weer eens. Een prachtige film. Daarin werd een verliefde postbode door de uit Chili verbannen dichter en nobelprijswinnaar Pablo Neruda (met wie de postbode inmiddels wel een vriendschap had opgebouwd) vermaand omdat hij een liefdesgedicht had gebruikt om het hart van de Italiaanse dorpsschone te veroveren. Waarop de postbode antwoordde: gedichten zijn niet van de dichter! gedichten zijn van wie de gedichten nodig heeft!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*