Fuck the little man @ Nationalmuseum

Voorlopig laatste bericht uit het Nationalmuseum in Berlijn. De afsluiter fuck the little man (alleen kunstenaars boven de 1.95 m) gekoerateerd door George Barber.

Met werk van Lutz Braun, Jens Nordmann, Kalle Runeson, Joachim Cossais, Uros Djurovic, George Barber, Fabian Fobbes, Philip Topolovac, Heike Kelter, Mark Neufeld, Alexander Esters, Leigh Bridges, Sten Are Sandbeck en Gregor Hildebrandt.

(een bericht van Geeske Bijker en George Barber)

George Barber en Fabian Fobbes.

O.a. Jens Nordmann, Philip Topolovac, Gregor Hildebrandt, Alexander Esters, Mark Neufeld en Lutz Braun.

Uros Djurovic en bruine Grolsch.

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*