About Jeroen Bosch 4651 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

7 Comments

  1. Daar heb ik nooit bij stil gestaan, dat “misschien wel de beste krant van Nederland” waar Trouw ooit grootst furore mee maakte niet ironisch is bedoeld.

    Schitterend cliche-artikel dat ik eerder in de kolommen van de Telegraaf had verwacht, zeker stijlsgewijs.

  2. Max Hemelraad van het Amsterdamse veilinghuis zegt desgevraagd geen persoonlijk oordeel te willen uitspreken over de kwaliteit van de schilderkunst van Bok. „Ik weet ook niet of ik daarvoor de aangewezen persoon ben. Mijn expertise ligt op het gebied van meubelen en porselein

    Die gaan we er in houden

  3. “Ik moet gewoon heel mooie schilderijen blijven maken en er nog meer aan doen om die onder de aandacht te brengen.””

    Persoonlijk dacht ik dat deze uitspraak ironisch bedoeld was.

  4. Ik moet zeggen dat ik haar in het interview zeer sympathiek vind. Half jaar schilderen en dan aan de man brengen, niks mis mee. Volgens mij is het gewoon een vrouw met een groot hart.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*