About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

22 Comments

 1. speciale trendbeheer aanbieding!
  de eerste 5 die zich 21:15 voor de deur van de bioscoop bij me melden krijgen een gratis ticket.

 2. reminds me a guy who glue square of mirror everywhere
  daar gaan we weer!

  mooi werk hoor lieverd!

 3. keigoed werk, kernachtig en licht luchtig en toch diep. en het wordt nog bij u thuis gebracht ook. dat is het geheim. daarnaast helpt het natuurlijk ook dat jij af en toe iets schrijft. hoewel dat in dit geval dan weer niet echt iets aan het interpreteren van het getoonde werk toevoegd..toch?

 4. maar hoe zit het nu met die influenzaes en zo?
  m.a.w., wat heeft dat vierkantje met de griep van doen?
  is het een nieuw opties medicament tegen deze gevreesde seizoens aandoening o.i.d. b.v.d. m.

 5. @M:influenza is als titulaire toevoeging een hoop, een belofte, een wens om als werk meer te zijn dan alleen het plaatje wat je utieindelijk voor je ziet. iets met een uitzaaiend effect zegmaar. in dit geval een stickerserie die z’n weg buiten vindt, daar te ontdekken is in zijn eigen omgeving en zijn marginale edoch bespiegelende werking poogt te hebben op zijn stedelijke omgeving. influenza is wat dat betreft meer bedoeld om aan te geven wat buiten de directe omgeving van het zichtbare werk (de hierboven geplaatste animatie) plaatsvindt.

  zoiets

  ter aanvulling googelend kwam ik deze oldie tegen, waarbij het vanzelfsprekend niet om de schattige foto gaat http://www.blakehamster.com/index.php?kat=on001&con=cont&cid=4

 6. I saw something in the latest Andy Warhal Show about his film work which reminds me of this work. He had all these people sit down on a coach- and a lot of them were really messed up on those so called “drugs” those crazy artist took back in the day. ANyway- it was the same coach every time with different artist sitting in/on it- but it never really looked like the same coach because all the freaks were eating each other out or what ever those creeps did-. Same coach but different rude behavior about it.

  Well anyway- the point is that we should eat each other out more- but in different places.

 7. @ beste JJ , dank voor deze buitengewoon heldere uitleg. het is mij een stuk duidelijker nu.
  was vandaag zelf behoorlijk grieperig, maar knap alweer op. met griendelijke vroet, de M

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*