Vibskov Emenius tijdens Art Rotterdam

vibskov_emenius038

Gelijktijding met ART Rotterdam vindt de aftrap plaats van een grootschalig project rondom het duo Vibskov en Emenius.

In de projectruimte van NieuweOntwerpers.nl kan het publiek deze week al even kennismaken met de ‘franje-kunst’ van de Deense modevormgever Henrik Vibskov en de Zweedse grafisch vormgever Andreas Emenius. Het tweetal warmt zich in Rotterdam alvast op om vervolgens in het Zeeuws Museum een complete gedaanteverwisseling te laten plaatsvinden. Vanaf 28 februari zijn in Middelburg hun complete Fringe Projects te zien.

Verslag: Yvette Lardinoisen + Marleen Rozenbrand

vibskov_emenius021

“Het woord fringe moet letterlijk genomen worden: in alle projecten staan franjes centraal”.

vibskov_emenius033

www.nieuweontwerpers.nl

www.zeeuwsmuseum.nl

About Jeroen Bosch 4735 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*