Amerikan Teenage @ Kunst & Complex

cucosa

In tegenstelling tot eerder berichtgeving: Sebastiaan Schlicher’s Amerikan Teenage is niet op lokatie station Bergweg maar op Kunst & Complex.
En ook niet bij Cucosa – waar kort sprake van was.

Excuseert u ons, Cucosa’s?

Cucosa is not amused: het übersympathieke kunstenaarsinitiatief onder de hofbogen deed Trendbeheer vorig jaar een genereus aanbod: Trendbeheer presenteert @ Art Rotterdam in hun huis. We zijn een aantal maanden verder en Trendbeheer presenteert in de huidige fabuleuze lokatie Station Bergweg.

Edoch: door een lousy combinatie van onvermogen en platte stupiditeit aan de kant van Trendbeheer is het eindresultaat klaarblijkelijk miscommunicatie galore. De Cucosa’s zijn onvoldoende betrokken geweest bij de ontwikkeling van het verdere strijdplan. Er is te laat, te weinig gesproken met sommige mensen van Cucosa.

Trendbeheer kan alleen maar zeggen: sorry! We zullen het nooit meer doen! We zullen het beter doen! We zullen het beter proberen te doen!

Gratis bier voor iedereen met een Cucoashelm bij het optreden van Amerikan teenage vanavond bij Kunst & Complex, is dat een idee?

About Jeroen Bosch 4658 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

 1. jonges zet dan gewoon effe het hele verhaal in alle compleetheid en juistheid er op:

  Trendbeheer wilde graag trendbeheerpresenteert@artrotterdam in cucosa doen. Cucosa zei ok

  Wat volgt een tijdje later:
  Het mag niet van Hofbogen in cucosa gebeuren… Want cucosa is veels te gevaarlijk voor grote evenementen… Tendbeheer krijgt de bibberaties en stapt over naar Bergweg. Gul aangeboden door Hofbogen…..

  Ik snap het wel van trendbeheer. Ik zou zou ook geen moddervet totaalspektakel willen organiseren met grote kans op gezeik met brandweer of wat dan ook.

  Die brandweer of wat dan ook zou dan wel door iemand de juiste kant op gestuurd moeten worden want cucosa organiseert al 10 jaar allerlei dingen en de brandweer komt eigenlijk nooit ( en die ene keer dat ze kwamen toen was alles ok. ) Die iemand is natuurlijk hofbogen.

  Hofbogen heeft een rapportje liggen waarin staat dat de bogen hier en daar niet zo ok zijn. Er zijn zeker bogen waarin je beton op je kop kan krijgen maar dat zijn niet de bogen van Cucosa.

  Kortom: het komt hofbogen nu heel goed uit dat rapport. Twee vliegen in een klap: en een lekker spektakel in eigen toko bergweg en lekker geen spektakel bij die krakers van Cucosa.

  Ik kan niet voor Cucosa spreken maar alleen voor mezelf. Ik neem trendbeheer niets kwalijk. Jullie waren natuurlijk wel ietsje meer ubercool geweest als jullie gewoon hofbogen de welbekende middelvinger gegeven hadden.

  Er is wat mij betreft maar een partij die zijn excuses aan moet bieden en dat is Hofbogen.

  Cucosa heeft zelf maar wat georganiseerd. Zodat iedereen kan komen kijk hoe geweldig gevaarlijk het bij ons is. Probeer een helm te bemachtigen! Zie de bus bij Art Rotterdam! Het heet voor het gemak ook maar gewoon trendbeheerpresenteert@artrotterdam

  (of cucosa@trendbeheerpresenteert@artrotteram (daar zijn de meningen over verdeeld))

  Komt allen naar cucosa voor het instort!

 2. Met noot (en dan ben ik weder op pad):

  “Tendbeheer krijgt de bibberaties en stapt over naar Bergweg.”

  Dat is helemaal juist en correct maar verdient 1 kleine toevoeging. Sluiten van ons totaalspektakel – dat was en is natuurlijk het laatste wat we willen. Maar er zit nog een kant aan: ik heb in kunstenaarsinitiatief Het Wilde Weten gezeten, daar is ooit de brandweer langs geweest en dat is toen zo ongeveer per direct gesloten. Trendbeheer wil ook zeker niet dat zoiets zou gebeuren bij cucosa, als zij daar tegast zou zijn. Zulks wil je niet op je geweten hebben.

  Noot to self: en nu sushi kleien!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*