Cyprien Gaillard Dunepark

gaillard1

“Voor het site-specific project ‘Dunepark’ wordt een bunker uit de Tweede Wereldoorlog uitgegraven die nu nog begraven ligt in een duin met uitzicht op het strand van Scheveningen en het naburige Duindorp.”

stroom.nl/activiteiten/manifestatie.php?m_id=6722098

gaillard2

gaillard3

gaillard4

gaillard5

gaillard6

gaillard7

gaillard8

gaillard9

Opening tentoonstelling Cyprien Gaillard ‘Beton Belvedere’ bij Stroom as zaterdag 16:30.

http://stroom.nl/activiteiten/tentoonstelling.php?t_id=6531892

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

6 Comments

  1. Ik vraag me af of dat iets zou toevoegen aan zijn geste, of hij zelf de schep zou hanteren of niet. De feestverlichting en muziek zal hij ook hebben geoutsourced verwacht ik. Maar laten we het vooral zelf gaan zien. Buitenkansje. Wellicht ontploft ie wel!

  2. ah de echte Cyprien-fans zijn me al voor geweest…

    Vind het wel gaaf hoor zo’n uitgegraven bunker, historie.
    Ik mis nog wel een graftiti..

  3. een beetje hoekse/haagse bunker heeft al wel wat goodold swastikas aan boord, van vroeger weet je wel.

  4. @ Mr. Rostelli: mijnheer Gaillard werkt dag en nacht, harder dan u en ik kunnen bijhouden en hij is niet te beroerd om samen met diverse vrijwilligers enkele dagen de schop ter hand te nemen. Als u goed kijkt: http://flickr.com/photos/mars1940/. Maar, zoals Mr. Vliegtuig al schrijft: doet het er iets toe? Teleurstelling alom voor de Cyprien-diehards: geen muziek en feestverlichting dit keer.
    Maar ik zou zeggen: kom gewoon kijken zaterdag aanstaande. Vanaf 3 uur bij de bunker en vanaf 4.30 in Stroom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*