Jaap de Ruig @ Sub Urban Videolounge

deruig

Drie minuten trailer The Source op iffr (Link)

“Hetea is een afgelegen gehucht van Roma (zigeuners) in Centraal Roemenië. Zo’n 350 mensen wonen in hutten en huisjes op een plek verscholen in de heuvels. In The Source beleven we een willekeurige dag in Hetea.”

Nog tot 1 maart elke dag van twaalf tot vijf in de Sub Urban Videolounge, Botersloot 44a, Rotterdam.

sub.urbanespressobar.nl/show.html

jaapderuig.nl

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*