Sneak Preview Lantaren-Venster: Gran Torino

Gran Torino, Clint Eastwood, 2008

De inmiddels bejaarde Harry Callahan (deze keer Walt geheten), woont in multiculti suburbia USA. Na het overlijden van zijn vrouw, en de duidelijke verwijdering van zijn zoons wordt deze kundig racistische grappen makende Koreaveteraan geconfronteerd met zijn Hmong-buren, alsook de bendes in zijn buurt. Maar dan grijpt Clint terug naar een van zijn eerdere gedaanten, en krijgen we te maken met de stadscowboy op leeftijd. Iedereen kan leefbaar stemmen, maar om dat goed vorm te geven zonder te vervelen kan enkel Clint Eastwood. Biertje, iemand?

imdb.com/title/tt1205489/

3 Comments

  1. Ik kan er geen touw aan vast knopen, maar Gran Torino verwijst vast naar het type automobiel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*