About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. volgens mij is NP de man die “het understatement” uitvond,
    in wat was het ook alweer, 1977 of daaromtrent.
    laatste tijd hoor je niet veel meer van “het understatement”. maar wie weet dat het binnenkort weer opgeld doet in deze wankele tijden.
    toch denk ik dat “redelijk geniaal” in de allerbovenste context beter op de plaats is of was,
    tja daar kom ik dan weer niet uit, sorry, M

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*