Milton Glaser

Milton Glaser

I Love New York, 1977.

“In the popular mind (though this was not the original intention) the logo has become closely associated with New York City, and the placement of the logo on plain white T-shirts readily sold in the city has widely circulated the appearance of the image, making it a commonly recognized symbol. The symbol is the logo of the New York Heart Foundation.”

En.Wikipedia.org/wiki/Milton_Glaser

MiltonGlaser.com

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*