Entrances to Hell around the UK

Entrances to Hell around the UK

“Although it is an extremely exhausting process, his ability to swim through soil means that the devil will, on occasion, create temporary entrances. These will eventually be filled in by the local County Council but they can be a source of harmful mantle-gas. This example was named Oilyn by the investigating police officers after the former Prime Minister. “

Om over de straling maar te zwijgen.

Entrances2Hell.co.uk

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*