Corey Arnold

Corey Arnold

“Corey Arnold is a photographer and Alaskan commercial fisherman. During the winter, he can be found aboard the F/V Rollo in the Bering Sea and more recently catching salmon in Bristol Bay. The off season is filled with travel, gallery exhibitions, magazine and ad photography assignments with a bit of backyard gardening, cat maintenance, and skateboarding in Portland, Oregon.”

CoreyFishes.com

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*