About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

8 Comments

  1. wat is er mis met je kraampje lekker in de kou of hitte op de blaak staan? o.a. barcelona heeft ook van die sjieke hallen, gevolg: groenten duurder op de markt dan op in de supermarkt. Lijkt me niet de bedoeling.

  2. Zichtbaar niet echt het meest smaakvolle/smaakmakende ontwerp, los dan van de overaltelevisie. Een holle reuzenschuur. Conform marktdenken.

    Maar dat “due to new hygienic constraints of dutch laws [an open air market] has to be covered” lijkt me crap. Openlucht markt moet voortaan dicht?! Geen zure regen op de dure groenten? Wie wat verzint die heeft wat.

    Lekker vleeslellen op die teevee! Mediamarkt IK BEN TOCH NIET GEK boven de tomaten! Inzoomen op onderbroekjes 38 bij 55 meter! Invasion of the REUZENKOMKOMMER!

  3. ja grappig, ik was er laatst voor het eerst en je ziet louter fotograferend publiek. Toeristenfuik ja maar of er ook verkocht wordt – zag nogal wat standhouders met niks omhanden. Wie gaat met zijn tasje marktspul met de trein terug naar Dordt, Deventer, Zutphen. De koffietentjes zullen wel draaien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*