About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

5 Comments

 1. We zouden het leuk vinden om eens contact te hebben en je werk te bekijken en vooral ook om jou te spreken en bij te ptaten.
  Op de site veel bjzondere dingen gezien.
  Groeten Joost Joke

 2. Hallo Marianne,

  Schitterend om je foto’s van het atelier te zien. Je bent dus nog steeds actief.
  Sinds kort maak ik ook beelden:
  zie http://www.brays-design.nl

  Ik maak natuurlijk geen kunst want daar ben ik niet voor opgeleid. Ik noem het zelf grapjes.

  tot horens,

  A3 Bruijs

 3. lieve Marianne,

  Wij hebben elkaar helemaal uit het oog verloren, maar ik wist mij drie dagen geleden te herinneren in het SFG dat jij beeldhouwen hebt gedaan.Men vroeg mij of ik familie was van een Heetman beeldhouwer uit de 17e of 18e eeuw. Spontaan antwoordde ik neen. Even later realiseerde ik mij jouw kunstenaars zijn. Heetman bloed en beeldhouwen is al eerder in de geschiedenis geschreven. Met mijn zoon Joost hebben we gegoogled en je atelier gevonden in Rotterdam notabene. Ik hoop dat het goed met je gaat en wens je veel succes, Tante Iet

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*