De anonieme beeldhouwer

De anonieme beeldhouwer

Boomzagertje, 1989.

Eind jaren 80 stond er een artikel in Het Parool over bovenstaande beeldje, een jaar of vijf later liep ik er bij toeval tegenaan en nu ga ik altijd even kijken wanneer ik in de buurt ben.

nl.wikipedia.org/wiki/Boomzagertje

Buitenbeeldinbeeld.nl/Amsterdam_C/borst.htm

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*