Museum van de Muskusrat

01

Vorige week opende de nieuwe behuizing voor het Museum van de Muskusrat haar deuren.

museumvandemuskusrat.nl/

(Een bericht van Sasker Scheerder.)

Beheerders Scheerder en Florians maken de weg vrij voor een polyvalente verkenning naar de natuurhistorische, economische, socio-biologische, demografische en politieke aard en status van dit omstreden knaagdier ter grootte van een volkorenbrood.

musk02

Deze keer vond het een thuis in een goed geventileerd ex-gemaaltje in de Etersheimer Braakpolder, het land van Dik Trom en met zijn 6,6 onder NAP het afvoerputje van Noord-Holland.

Met verse content en een permanente online versie van het Museum met vormgeving door Bas Mantel/ rev laboratories en Harco Rutgers.

musk03

musk04

musk06

musk07

musk08

Een hit: Cranologie door cranoloog Hobbe Rutgers

musk09

Fuik

musk10

Kapotte Fuik

musk11

Van koperdraad gehaakt manteltje

musk12

Urbanibalistisch dagmenu door urbanibalist Wietske Maas

musk13

Binnenkort een reportage van de rest van de manifestatie ‘Dijk Van Een Kust’. 35 kilometer fietsen langs de Zeedijk met werken van oa Moniek Toebosch (de klassieker ‘Engelenzender’ revisited), Hannes Wallrafen & Rogeria Burgers, Sarah van Sonsbeek, Nathalie Bruys en André Thijssen.

eendijkvaneenkust.nl

About Jeroen Bosch 4735 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

7 Comments

  1. Spot on, Jaap. En weer ietskes verderop het landelijkste terras van Noordelijk Holland, voor een dik verdiend biertje na 35 kilometer tegen de wind in fietsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*