About Niels Post 3560 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. mooie schilderingen ik hou van tanuki’s. ik heb zelfs tekenfilm pompoko gezien hoe die wasberen genaamd tanuki dat zijn testikel alles kunnen en die kunnen ook alles veranderen.
    best schattig en die kunnen ook vliegen met hun ballen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*