About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Hugo Tieleman (1982) focust in zijn schilderijen op architectonische constructies die onder andere voortkomen uit de snelle herstructurering van stedelijke bebouwing. Zijn werk is gebaseerd op de verhouding tussen cultuur en natuur.

    Het werk bevindt zich vaak op de grens tussen de stad en het platteland. Juist in deze verlaten “grensgebieden” staan verloedering en afbraak lijnrecht tegenover moderne nieuwbouw. De steden breiden zich steeds meer uit ten koste van de omringende natuur. Het menselijk ingrijpen in de natuur laat onherroepelijk zijn sporen achter.

    Zijn huidige werk is van 13 augustus t/m 19
    september te bezichtigen bij galerie Kap Pur aan de Korvelseweg 151 te Tilburg. De officiële opening van deze bijzondere expositie ‘Sporen’ vindt plaats op donderdagavond 13 augustus van 19:30 tot 22:00 uur. Voor meer informatie: http://www.kappur.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*