About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

  1. Aan de andere kant van het viaduct staat aan de rechterkant ook een productie van hun.
    Ben er niet echt kapot van als ik eerlijk ben

  2. Kan die kat in de zak niet met een langzame lekke stoomboot naar Madrid om door de haaien te worden opgevroten?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*