Vers in de linklijst

Toegevoegd in de linklijst rechtsboven:

Piet Mondriaan van Simon Kentgens en Michiel Huijben

McGruff Press

Vreemd genoeg gewoon vergeten in te voegen, de wat ongelukkige site van kunstbeeld (geen rss-feed, gekke structuur, maar inhoud alom) en Mister Motley (idem).

Wie zijn we verder nog vergeten, maar kunnen we (bijna) dagelijks lezen? Kunstlogs, artlogs, kunsttijdschriften online – vooral die uit de polder, nederlandstalig, van nederlandse origine -? Roept u maar!

About Jeroen Bosch 4652 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*