Subway Art, de vijfentwintigste jaar editie

Subway Art, de vijfentwintigste jaar editie

Gisteren gekocht voor de onwaarschijnlijk lage prijs van € 27,95. De meer dan koffietafel grote jubileum uitgave van Subway Art, het meest invloedrijke boek op de openbare ruimte van de afgelopen 25 jaar. Van de teksten uit het origineel is niet veel overgebleven, daarvoor in de plaats veel niet eerder gepubliceerde foto’s en een uitgebreid voor- en nawoord waarin kort wordt in gegaan op het ontstaan van het boek, en hoe het een deel van de gevolgde schrijvers is vergaan.

Amazon.com/Subway-Art-Anniversary-Martha-Cooper/dp/0811868877

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*