About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. Patty, heb je jaren geleden in het vliegtuig naar Sicilie ontmoet. Je ging naar Catania als ik me niet vergis, ik denk voor dit beeld. Was een tijdelijke expositie. Hoop voor jou dat je genoeg foto’s hebt want je hoofd past goed bij het beeld.
    Groet Hans

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*