Vanavond Floss in Leeuwarden

Vanavond Floss in Leeuwarden

Vanavond schuift uw correspondent aan als gast voor een avondje Floss bij VhdG in Leeuwarden, deze keer over het grensgebied legaal/illegaal, alwaar ik uitgebreid aan de tand wordt gevoeld over de Erasmusbrug als postadres.

Vanavond (17 oktober, 20:30), Blokhuispoort 40, Leeuwarden.

vhdg.nl/floss/index.html

Vanavond Floss in Leeuwarden

Niels Post, Erasmusbrug 1, 2006.

About Niels Post 3548 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*