About [Redactie] 9019 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

4 Comments

  1. Copy and paste vanuit The Art Newspaper van oktober. Toch wel zo kies om je bron te vermelden.

  2. Als dat zo is, dan is het wel genant dat er niet al in de eerste zin ‘volgens de Art Newspaper van’ staat. Ik kan dat artikel niet online vinden: waar je op doelt staat zeker in de papieren editie – die op je nachtkastje? En hoe copy paste danwel overgetikt is het, of is het vrijelijk bewerkt?

  3. Papieren versie ligt inderdaad op mijn nachtkastje c.q. naast de wc. In artikel in de Volkskrant staat niets wat ook niet in The Art Newspaper staat. Weinig sprake van creatieve bewerking of verder onderzoek naar aanleiding van artikel in TAN.

  4. Nu moet ik eerlijk zijn. Jan Fabre wordt niet genoemd in het artikel in TAN en de werkelijk prachtige beschrijving van het werk van Boltanski komt ook niet in TAN voor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*