The Importancy of the unimportant @ Hudson Museum

The

Aquil Copier, Olivier Kosta Théfaine, German steel.

Simon Schrikker koerateerde voor het Hudson Museum (Hudsonstraat 61, Rotterdam) een groepstentoonstelling vol persoonlijke fascinaties en favorieten. 20 november a.s. presentatie van de catalogus op schaal in de Singer Sweatshop.

T/m 10 december a.s. in het Hudson Museum (best te bekijken na zonsondergang).

SimonSchrikker.com/importancy.html

The

Carel van Hees.

The

David KC Moir, Henny Overbeek, Aquil Copier, Egs, Heizema.

The

Crook, Emo Verkerk.

The

Boris Tellegen, Eric Jan van de Geer, Nug.

The

Allard Zoetman, Olphaert den Otter, German steel, Olivier Kosta Théfaine.

The

Niels Post, Aquil Copier.

The

Harmen de Hoop

The

Poch, Honet, Egs.

The

Michiel van der Zanden, Crook, Simon Schrikker, Machine.

The

Daan Botlek

The

Oase, Set, German steel.

The

Poch.

SimonSchrikker.com/importancy.html

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

11 Comments

  1. catalogus oplage 500, ontwerp UNDOG, nu al een verzamelaars ding en vergezeld met een extra tool..

  2. een 1:1 versie zou mooi zijn, maar de tentoonstelling (1:15) is nou juist onstaan uit onvrede. in mijn selectie probeerde ik aan te tonen dat labels overbodig zijn en dat het werk zelf uiteindelijk de doorslag moet geven. naar mijn mening ben ik daar goed in geslaagd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*