Richard Serra, television delivers people

Nog immer actueel werk uit 1973 van Richard Serra over de massamedia. Voor de liefhebber van een weekendje Aken, t/m 11 november nog te zien als grootbeeld projectie in de tentoonstelling RECORD>AGAIN! bij het Ludwig Forum.

Niels Post
About Niels Post 3514 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Te gek.

    En op de dag 9 maanden vóór mijn geboorte. Misschien dat mijn ouders op dat precies moment de tv uitgezet hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*