About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. > Rara wie is het?

    Abner Preis die zn sleutels kwijt is.

    Wat ziet Showroom MAMA er groot uit op de fotos! Laat geworden?

  2. ik weet het, ik weet het en het is onder het huis van gerard depardieu! (..maar dat mag niemand weten)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*