About Jeroen Bosch 4600 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

5 Comments

  1. Wil graag een keer met je over je werk praten.
    Ik heb een tekst van de website van MKgalerie geplukt en daar ook door de etalegeruit staan kijken. Maar een toelichting van jou zou heilzaam zijn. Laat via Karmin weten wanneer we elkaar kunnen ontmoeten.

  2. Heel mooi werk!
    Maar wat zijn dat voor grappen en grollen! De goede naam van een hardwerkend collega en vriend te grabbel gooien? Mijn insziens is het toch echt een BenschoP daar op die onderste afbeelding!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*