Het Paleis Groningen – De gastenverblijven

Marcus Petstra

De kamer van Marcus Petstra

Het Paleis is een cultureel woon- en werkcomplex in Groningen. Een broedplaats, waar kunstenaars, vormgevers, ondernemers en cultuurliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten en inspireren, waar wonen en werken samengaan. Het Paleis biedt niet alleen plaats aan Groninger kunstenaars, maar ook aan culturele gasten van buiten. Speciaal voor hen zijn er tien gastenverblijven. Deze kamers zijn vormgegeven door bekende en minder bekende kunstenaars.”

hetpaleisgroningen.nl

Foto’s via Petra Koonstra

Martijn Westphal

Martijn Westphal

Maria Koijck

Maria Koijck

Mirjam Jansen

Mirjam Jansen

Bart Vos

Bart Vos

Jack Brandsma en Françoise de Thouars

Jack Brandsma en Françoise de Thouars

Albert Geertjes (2)

Albert Geertjes

Aukje Inberg

Aukje Inberg

Lambert Kamps

Lambert Kamps

HetPaleis

Sinds de opening op 19 september verbleven er vele culturele gasten in Het Paleis. Afgelopen weekend waren ondermeer Kristien Hemmerechts (Brussel), Thomas Rosenboom (Amsterdam) en Daan Samson (Rotterdam) te gast.

hetpaleisgroningen.nl

About Daan Samson 111 Articles
De kunstwerken van Daan Samson behandelen de taboes, pijnpunten en verworvenheden van de welvaartsamenleving. Op Trendbeheer bericht hij over wáárlijke progressie, over botanische cultuuraangelegenheden en over alle fraaie dingen die door z’n vrienden worden gerealiseerd.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*