Dock Ellis & The LSD No-No

Uit de Wiki:“I started having a crazy idea in the fourth inning that Richard Nixon was the home plate umpire, and once I thought I was pitching a baseball to Jimi Hendrix, who to me was holding a guitar and swinging it over the plate.”

Een no-hitter gooien terwijl je helemaal van het padje af bent door de LSD, Dock Ellis deed het en jaren later maakte James Blagden daar een animatie over.

(via The Rumpus)

About Niels Post 3640 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*