Vier weken snelwegsafari

util

“15-11-2009 15:00 We keren terug op de parkeerplaats van Haje. De dertig dagen zitten erop, de safari is volbracht. Nu nog een boek schrijven.”

Met een wandeling langs de meest gefotografeerde tak van Nederland en een afsluitend kopje koffie bij Haje wordt een van de beste kunstprojecten dit jaar besloten. Dertig dagen snelwegsafari staan in de vorm van overwegingen, observaties en bespiegelingen in tekst, beeld en video online, publicatie volgt in mei 2010.

Melle Smets en Bram Esser hulde! Julie liever dan wij.

snelwegsafari.nl

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*