Supermarket Sarah

fag_face_1

Henrik Says: “Whatever made me bring this one home in the first place I’m not so sure. After just a week or so in his company I could no longer live under his smirky, do-good gentlemanly gaze. Hence the added extras.” (Link)

“Fashion meets Art is very much the ethos of Supermarket Sarah.”

Met op de homepage een muur vol kerstcadeautjes: veel tweedehands en gemodificeerde muk van de markt. In de browse van alles tot nog wat.

supermarketsarah.com

About Jeroen Bosch 4735 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*